مراقبه شرطی سازی شادی 

 

 

مرکز "شادی" خودتان را روشن کنید 

 

احساس ناراحتی میکنید؟ میخواهید احساس خوشحالی کنید؟ مرکز شادیتان را تحریک کنید  .
پنجاه سال پیش، دکتر رابرت هیث ، یک کارشناس تغذیه و روانپزشک در دانشکده ی پزشکی دانشگاه تولانس ،به صورت الکتریکی ناحیه ی سپتوم پلوسیدوم را در مغز بیمارانی که از افسردگی شدید رنج میبردند، تحریک کرد . تحریک الکتریکی به سرعت حالت بیماران را از افسردگی شدید به شادمانی تغییر داد .

رضا خلیلی رضاخلیلی rezakhalili reza khalili
دکتر هیث سیم هایی به آن ناحیه وصل کرد، و سیمها را از سر بیماران بیرون آورد، و آنها را به باتری وصل کرد .به این ترتیب بیماران او با فشار دادن یک دکمه سپتوم پلوسیدوم را فعال میکردند. وقتی ناراحت میشدند دکمه را فشار میدادند، سپتوم پلوسیدومشان فعال میشد، و حالتشان از افسردگی به خوشحالی تبدیل میشد. مشکل این بود که سیمهای ضخیم اغلب جدا میشدند یا میشکستند. به علاوه، سیمهایی که از سر فرد خارج میشدند  جذاب نبودند. بنابراین، این روش تغییر روحیه پذیرفته نشد. با این حال، ایده ی تحریک این ناحیه از مغز توسط شرکتهای دارویی به کار گرفته شد. این شرکتها داروهایی را توسعه دادند که روحیه بیماران را تغییر دهد، اغلب آنها دارای عوارض جانبی نامطلوب بودند .

تحریک سپتوم پلوسیدوم به صورت ذهنی بهتر از استفاده از دارو است و عوارض جانبی ندارد.

ناحیه ی سپتوم پلوسیدوم در کجا قرار دارد؟

ابتدا شما نیاز دارید که بدانید سپتوم پلوسیدوم شما در کجا واقع شده است. یک خط افقی را تصور کنید که درست از بالای برآمدگی بینی به درون سرتان میرود. این ناحیه اغلب چشم سوم نامیده میشود. سپس یک خط افقی را تصور کنید که درست از بالای گوش چپ به داخل میرود. سپتوم پلوسیدوم جایی است که این دو خط به هم میرسند. سپتومپلوسیدوم الیافی و حساس است .

نحوه ی تحریک ناحیه ی سپتوم پلوسیدوم
سپتوم پلوسیدوم به این شکل تحریک میشود؛ آرام شوید و به حالت آلفا بروید. به ضمیر ناخودآگاهتان بگویید که میخواهید سپتوم پلوسیدومتان را فعال کنید تا احساس خوشحالی و شادی بکنید. ضمیر ناخودآگاه شما میداند آن کجاست. طوری عمل کنید که گویی او میداند و مطمئن باشید که خوشحال و شاداب خواهید شد. در ذهنتان یک ناحیه ی فیبردار در مغز را به عنوان یک ساز زهی حساس تصور کنید و در حالیکه به ندرت رشته ها را لمس میکنید به آرامی آن را بنوازید. به همین آسانی است. در اینجا یک برنامه ی شرطی سازی پیشنهادی وجود دارد.

رضا خلیلی رضاخلیلی rezakhalili reza khalili

قابل توجه همراهان گرامی : 
کلیه ی مطالب مربوط به این بخش ، توسط گروه آموزشی رضا خلیلی تهیه و تدوین شده اند. 
گوینده : سارا خلیلی


لطفا در مکانی آرام و در راحت ترین حالت ممکن قرار بگیرید و ترجیحا با هدفون گوش دهید.

نظر خود را ثبت کنید

Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code